Vind onze nieuwigheden ook in de netwerken

ER GEBEURT IETS
BIJ ONS!

Een levendige makelaarskantoor is dat ook! Een teambuilding om nieuwe en creatieve ideeŽn te delen, de laatste verkoopsuccessen, ... Hier vindt u de laatste nieuws van het makelaarskantoor en u zult niets missen als u ook een blik werpt op onze sociale netwerken.
In onze regio...

DE LAATSTE NIEUWS
OVER ONS

20-03-23
Sponsoractie
We zijn verheugd om aan te kondigen dat Nyssen vastgoed een sponsoractie lanceert. Als u tevreden bent met onze diensten, aarzel dan niet om uw omgeving te vertellen. Als en van uw familieleden of vrienden ons vertrouwt om te verkopen (ondertekende zoekopdracht) of te kopen (ondertekende verkoopavereenkomst) dankzij uw aanbeveling, bieden wi u en cadeaubon aan die u kunt inwisselen bi 3 lokale winkels.

Wii staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en maak van deze gelegenheid gebruik om uw ervaring met Nyssen vastgoed te delen en profiteer van en geweldig cadeau!

De cadeaubon is geldig bij een van de volgende 3 handelaars:

  • Le Comptoir Des Vins (Rue Saint-Paul - Welkenraedt)
  • Media-Com (Rue Mitoyenne - Herbesthal)
  • Restaurant Le Lighthouse (Kehrweg - Eupen)

 
01-10-22
DE APP WORDT OOK BIJGEWERKT
Als u de app nog niet hebt, is het tijd om deze te downloaden! Met nieuwe functies is de app een onmisbaar hulpmiddel om op de hoogte te blijven! U vindt de app zowel in de Apple Store als op Google Play.

 
29-09-22
NIEUWE GRAFISCHE IDENTITEIT
Ons makelaarskantoor wilde een verfrissende wind laten waaien in zijn grafische identiteit: Dynamiek, elan, structuur, minimalisme, ... Ontdek een nieuwe website en talrijke publiciteitsmiddelen in nieuwe kleuren en een nieuw design! We hopen dat u het even leuk vindt als wij.

Om niets te missen,
schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Abonneer u!