+32 87 88 16 16

Welkom bij immo NYSSEN sa

Verschillende kantoren tot uw dienst:

Henri-Chapelle : Village 5 (naast het Gemeentehuis): dit is het centrum van de activiteit. Het kantoor heeft een ruimte voor ontvangst van het cliënteel, de administratie, de boekhouding, de grafische vormgeving, het drukwerk… en drie vergaderzalen. U bent op ieder ogenblik van de dag welkom, van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur, eveneens op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze uren kan u bij ons terecht op afspraak.

Eupen : Rue de la Montagne 34 (stadscentrum, vlakbij de Clown), met een ruim overzicht van de te koop gestelde goederen in een zeer grote etalage. Uw onroerend goed wordt getoond met foto en tweetalige beschrijving (Frans-Duits, …., tenzij u dit niet wenst). Het kantoor heeft een ontvangstbalie, een werkruimte en een vergaderzaal. Het heeft talrijke Duitse en Duitstalige klanten. Het kantoor is in de voormiddag open op afspraak en in de namiddag van 14.00 uur tot 17.30 uur (behalve op zaterdag).

Kelmis (La Calamine) : Rue de l'Eglise 49 (centrum, ietwat hoger dan het Gemeentehuis). Zoals in Eupen ook hier een ruim overzicht van de te koop gestelde goederen in een zeer grote etalage. Het kantoor heeft ook een ontvangstruimte, een werkruimte en een vergaderzaal. Het heeft talrijke Duitse, Duitstalige en Nederlandse klanten. Dit kantoor is open op afspraak.

Maastricht (NL) : om u nog beter van dienst te zijn, zijn we ook actief in Nederland: vele klanten komen naar dit kantoor. Indien uw onroerend goed voor de Nederlandse cliënteel in aanmerking komt, krijgt de affiche een extra dynamiek.

4 Etalages tonen U het gehele aanbod met foto’s en beschrijvingen van uw huis:
    in Eupen: Bergstrasse 34
    in Kelmis (La Calamine): Rue de l'Eglise 49
    in Maastricht: Ambyerstraat Noord 72
    in NL Gulpen: Hoek Looierstraat - Cobbejennegats

Deze etalages worden geregeld geaktualiseerd.

Deze antennes werken samen als één dienst en profiteren van de synergie van de groep. Op die manier bereiken wij meer kandidaten voor uw onroerend goed. En dat is toch waar we voor gaan.

Verschillende kantoren met één doel:
uw onroerend goed verkopen.
Samen maken we er werk van!


Verkopen  |  Kopen  |  Presentatie  |  Klantenmening  |  Contact  |  Privacy Policy 
Neem vrijblijvend contact met ons op: Tel: +32 87 88 16 16
Village 5 - B-4841 Henri-Chapelle

COVID-informatie

Werte Kunden,

Seien Sie versichert, dass wir alle Maßnahmen ergreifen, um Ihre und unsere Sicherheit zu gewährleisten.

Wir begrüßen Sie wieder in unseren Büros, die mit Plexiglasschutzwände und hydroalkoholischem Gel ausgestattet sind, das Ihnen zur Verfügung gestellt wird. Es gelten die üblichen Öffnungszeiten. Bitte bevorzugen Sie jedoch nach Möglichkeit den Kontakt per Telefon oder E-Mail.

Vor jedem vereinbarten Besuch erhalten Sie per E-Mail alle nützlichen und gewünschten Informationen für die zu besuchende Immobilie sowie eine Broschüre mit den zu beachtenden Distanzierungsregeln.

Wenn Sie vorhaben, eine Immobilie zu verkaufen, stehen wir Ihnen unter den gleichen hygienischen Bedingungen zur Verfügung. Ohne Verpflichtung oder Kosten können wir gemeinsam den besten Preis für Ihre Immobilie und die beste Verkaufsstrategie besprechen.

Wir freuen uns Sie bald wieder treffen zu dürfen und Ihnen dabei helfen zu können, Ihre Träume zu verwirklichen.

Das Immo Nyssen Team
Mis geen nieuws


Download onze app  
WebSite & Apps developed by ICI Solutions
Equipe très sympa!
Gwendoline