+32 87 88 16 16

Belangrijk is een geslaagde verkoop van uw onroerend goed!

Vanuit verschillende kantoren bestrijken wij een zeer ruime regio langs de Duitse, Nederlandse en Luxemburgse grens.

U kan ook profiteren van onze zeer ruime cliënteel. We worden immers gecontacteerd door vele kandidaat-kopers en dat is ook logisch: meer dan 200 te koop gestelde goederen (terreinen en gebouwen) in een lage, middelmatige of hogere prijsklasse, aanbevelingen van honderden specialisten die met de vastgoedsector samenwerken, meer dan 60 jaar aanwezigheid op de vastgoedmarkt en dus duizenden tevreden klanten die onze diensten aanbevelen bij hun kinderen, vrienden….

Ook over de grenzen kunnen wij voor u kandidaten prospecteren, zowel in Duitsland als Nederland of dieper in België. Reeds meer dan 60 jaar helpen we zowel plaatselijke klanten als mensen die van veel verder komen, aan een woning en dit steeds in hun moedertaal, zowel schriftelijk als mondeling.

Onze activiteiten hebben maar één doel: onroerende goederen verkopen. Snel en goed verkopen: goed, omdat dat zowel in het belang van de klant als in ons eigen belang is en snel omdat dat vaak met goed samengaat. Onze klanten die ons hun te verkopen onroerend goed toevertrouwen, helpen bij de verkoop en onze belofte houden om dit zo goed mogelijk te doen, dat is de kern van onze activiteit en onze enige en constante bekommernis. Wij weten dat een onderneming enkel een lang leven beschoren is wanneer zij werkelijk ten dienste van haar klanten staat.

Dat is de dienst die wij u zouden willen verlenen, bel ons en ons 8-koppig team zal graag uw belangen behartigen.

u & wij hebben hetzelfde doel:
uw onroerend goed verkopen.
Samen maken we er werk van!

Tot uw dienst: onze volledige organisatie.

Samen hebben wij meer dan 100 jaar ervaring! Dankzij deze jarenlange ervaring konden wij onze activiteit op een doeltreffende en dynamische manier ontwikkelen. Op onze internetsite www.nyssen.be publiceren wij uw onroerend goed met beschrijvingen, foto's… Deze site wordt wekelijks door honderden Belgische en buitenlandse bezoekers bezocht (de site is drietalig). Deze site is een zeer doeltreffend instrument omdat ze uitsluitend door kandidaat-kopers wordt gelezen. Neem eens een kijkje en laat u verrassen door de gebruiksvriendelijkheid van de site.

Ook in ons succesvol magazine publiceren wij te koop aangeboden goederen. Het is gratis en iedereen die het wenst, ontvangt het. Kom een exemplaar afhalen in onze kantoren. In onze aantrekkelijke kantoren, uitgerust met computers, kopieermachines en met ruime etalages, staan wij de kandidaten graag te woord en handelen we de formaliteiten af (beschrijvingen, foto's, voorstelling op fiche of in de etalage, reclame, grafische ontwerpen, briefwisseling, overeenkomsten).

Wij vergezellen elke kandidaat-koper bij een bezoek aan uw onroerend goed, treffen de nodige regelingen met de bewoners, informeren de kandidaten, controleren de werkelijke belangstelling van de bezoekers, bekijken hun financiële mogelijkheden, afficheren en bewegwijzeren het te koop gestelde goed (tenzij u dit niet wenst).

Wij stellen degelijke overeenkomsten op die voor u geen enkel risico inhouden, wij vragen ernstige financiële waarborgen, treffen de nodige regelingen en gaan op zoek naar nuttige informatie zoals opmeting, afbakening, basisakte, syndicus bij mede-eigendom, bank, bijzondere rechten, erfdienstbaarheden, analyse van de huurovereenkomsten, …

Wij doen dit graag om u alle mogelijke kansen te geven om goed en snel te verkopen, in de grootste veiligheid en met zo weinig mogelijk ongemakken. Onze lange ervaring en knowhow zijn uw waarborg.

snel verkopen, zonder zorgen voor u,
veilig en correct,
zonder verrassing of risico: bel ons!

Tot uw dienst zonder financiële verrassingen.

De nettoprijs die u ontvangt, is een belangrijk en zelfs essentieel element van de transactie. Goed verkopen is ook voor ons belangrijk. Om goed te verkopen, moet men snel verkopen. Een verkoop die aansleept, wekt argwaan en wantrouwen die zullen doorwegen op de verkregen prijs en de uiteindelijke voldoening. De bepaling van de vraagprijs is een delicate zaak: indien u te weinig vraagt, is dit een zinloos verlies, indien u te veel vraagt, dreigt u de verkoop mis te lopen of deze tegen slechte voorwaarden aan te gaan. Een oncorrecte of onbekwame adviseur zou u een te hoge prijs aanpraten in de hoop u te lokken en uw akkoord in de wacht te slepen. Het gevaar is uiteraard dat u in dat geval laat en tegen slechte voorwaarden verkoopt…

Wij proberen u te adviseren met de correctheid en de ernst die u en de transactie verdienen. Wij beperken ons tot adviezen en berekeningen. U alleen beslist. De prijs die wij vragen, bevat eveneens ons ereloon. Bovendien betaalt u niets indien wij er niet in slagen uw goed te verkopen (wat vrij onwaarschijnlijk is, maar niemand kan een verkoop waarborgen). Om u te adviseren, stellen wij u voor uw goed te bezichtigen en de mogelijkheden ervan te analyseren.

Zonder engagement en zonder kosten voor u, willen wij u graag ontmoeten voor een gesprek.

Verkopen  |  Kopen  |  Presentatie  |  Klantenmening  |  Contact  |  Privacy Policy 
Neem vrijblijvend contact met ons op: Tel: +32 87 88 16 16
Village 5 - B-4841 Henri-Chapelle
Mis geen nieuws


Download onze app  
WebSite & Apps developed by ICI Solutions
Approche très professionnelle et services exemplaires, merci à vous.
 WELKENRAEDT VHP