+32 87 88 16 16

STEMBERT route de Jalhay, 160


Terrein
±1576 m²
Bewoonbare opp.
±240 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
Toiletten
Garage
oui - 5  
Tuin
ja 


479 000 €
KL 2355 €
PEB nummer : 20190924022483 
E score : 182 kWh/m².jaar
E verbruik : 48950 kWh/jaar
PEB

Route de Jalhay, 160: in de Vervierse randgemeente Stembert, niet ver afgelegen van de autosnelweg verbindingen, maar ook in de buurt van het bos van Mariomont, vindt u dit vastgoed complex terug op zijn grondstuk van van ± 1575 m2. Momenteel samengesteld uit een commerciële ruimte/kapsalon en uitgerust met een keuken/personeelsruimte en sanitair alsook een villa. Op het gelijkvloers; een woonkamer, een lichtrijke keuken met toegang tot het overdekte terras en een verwarmd zwembad voorzien van een gedeelte om tegen de stroom in te zwemmen en een sauna. Op de bovenverdieping, een badkamer, aangrenzend aan de waskamer, 4 slaapkamers en een bureauruimte. Ondergronds, een opslagkelder, een énorme garage/werkruimte die makkelijk 5 auto’s kan herbergen en uitgerust met een brug alsook een compressor. De dubbele beglazing, de 36 zonnepanelen en 2 thermische panelen, de ligging, de oriëntering, de uitrusting, het potentieel... Zijn onmiskenbare voordelen voor dit landgoed, meteen klaar voor gebruik en ideaal voor een familiaal project, voor een zelfstandige met opslagruimte, een vrij beroep met parkeerplaatsen aan de voorzijde, een bureau, autoverzamelaar... een pand met vele mogelijkheden en zeker de moeite waard om volledig te ontdekken!!

Situatie


Bekijk de interactieve kaart


Verkopen  |  Kopen  |  Presentatie  |  Klantenmening  |  Contact  |  Privacy Policy 
Neem vrijblijvend contact met ons op: Tel: +32 87 88 16 16
Village 5 - B-4841 Henri-Chapelle

COVID-informatie

Werte Kunden,

Seien Sie versichert, dass wir alle Maßnahmen ergreifen, um Ihre und unsere Sicherheit zu gewährleisten.

Wir begrüßen Sie wieder in unseren Büros, die mit Plexiglasschutzwände und hydroalkoholischem Gel ausgestattet sind, das Ihnen zur Verfügung gestellt wird. Es gelten die üblichen Öffnungszeiten. Bitte bevorzugen Sie jedoch nach Möglichkeit den Kontakt per Telefon oder E-Mail.

Vor jedem vereinbarten Besuch erhalten Sie per E-Mail alle nützlichen und gewünschten Informationen für die zu besuchende Immobilie sowie eine Broschüre mit den zu beachtenden Distanzierungsregeln.

Wenn Sie vorhaben, eine Immobilie zu verkaufen, stehen wir Ihnen unter den gleichen hygienischen Bedingungen zur Verfügung. Ohne Verpflichtung oder Kosten können wir gemeinsam den besten Preis für Ihre Immobilie und die beste Verkaufsstrategie besprechen.

Wir freuen uns Sie bald wieder treffen zu dürfen und Ihnen dabei helfen zu können, Ihre Träume zu verwirklichen.

Das Immo Nyssen Team
Mis geen nieuws


Download onze app  
WebSite & Apps developed by ICI Solutions
Sehr guter Internetauftritt.
Detlef BOSSELER